Kulturbageriet – En flört med kontinenten året om

Kulturbageriet café, restaurang och brödbutik – en naturlig mötesplats från tidig morgon till sen kväll i Stora Hotellets gamla stallbyggnad, på inomhustorget i Väven-kvarteret. Här bjuder vi på en flört med kontinenten året om tillsammans med våra goda grannar – fisk- och delikatessbutiken Två Fiskare, blomsterhandeln Linné & Granqvist, delikatessbutiken DUÅ och vår systerverksamhet Gotthards Krog.

Kulturbageriet öppnar tidig morgon med nybakat bröd direkt från stenugnen, serverar vår omtyckta soppa och lättare rätter till lunch och avrundar kvällen med stenugnsbakad pizza. Närhelst du vill under dagen kan du titta förbi på en kaffe och bakverk, njuta en energigivande smoothie, färskpressad juice eller ett glas vin om du är på det humöret.

Vi månar om hantverket, de naturliga råvarorna och våra leverantörer. Hela vägen från det mjöl vi använder i bageriet, grönsaker från vår egen odling till de lokala mejeriprodukterna. Fråga gärna när du kommer på besök så berättar vi gärna mer om vår kvalitets- och hållbarhetsmission.

Bland våra leverantörer och samarbetspartners hittar du:

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Nyhetsbrev