Kulturbageriet Pizza & Falafel

Middag & brunch

Vi har komponerat en meny som värnar om det enkla och smarta utan att kompromissa med råvarornas kvalitet. Alla våra stenugnsbakade pizzor har en vegetarisk bas med rena fina smaker som överraskar den mest inbitne pizzaälskaren, därtill kan du addera tillbehör såsom chark från lokala producenten familjen Hansen efter eget tycke och smak. Vår Falafel serveras i tre storlekar varav den största i Tagine – tips till er som vill dela med varandra. Och så finns det såklart både gott att dricka till och sött efter maten till kaffet.

Tisdag-Lördag kl 16.00–20.00 och Söndagar kl 12.00–18.00.
Måndagar kl 16.00–20.00 serverar vi endast Falafelmenyn
(Bageriet håller brödkurser på måndagar och ockuperar stenugnen med brödbak.)

Sommartider för pizza och piadina:

Måndag-Lördag 12.00-19.00, Söndag 12.00-16.00

Falafeln är på semester men uppstickaren piadina har kommit till istället..

Se vår meny här

Tips! Våra Pizzor och Falafel i bröd kan du såklart få som Takeaway. Är ni ett större sällskap som vill ha takeaway med flera Pizzor och/eller Falafel med tillbehör att dela med varandra - hör av er i god tid innan så ordnar vi såklart det!